Innehåll som kan döljas

Vilka ligger bakom Dense?

Dense startades 2022 av hälsoentusiaster med lång erfarenhet av hälsa, fitness och biohacking. De har också varit i kosttillskottsbranschen i många år och har erfarenheten att utveckla de bästa möjliga produkterna.

Kan jag lita på denna hemsida?

Dense är registrerat och regelbundet inspekterat av Miljö och hälsa som har strikta kontroller som reglerar våra processer för utveckling och tillverkning av våra produkter. Vi använder ett betalningsvillkor med leveransförsäkring så att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Vilken produkt passar mig bäst?

Vi tror att alla har individuella behov och därför är det svårt att rekommendera en lösning som passar alla. Den mest inkluderande produkten skulle dock vara Beef organs som vi kallar naturens multivitamin. För mer hjälp, skicka gärna ett e-postmeddelande.

Kan jag handla från ett annat land?

Vårt mål är att göra näring av hög kvalitet tillgängligt för alla. Om landet du vistas i saknas i kassan, är det bara att kontakta oss så ser vi vad vi kan göra.

Jag har en butik och vill sälja era produkter!

Använd detta kontaktformulär så hör vi av oss!

När ska jag ta kosttillskotten?

Du kan ta våra kosttillskott när du vill, men vi rekommenderar att de tas tillsammans med en måltid så att du inte glömmer det. Skapa en vana och håll dig till den.

Kan jag öppna kapseln och hälla innehållet över maten?

Ja, absolut! Om du har svårt att svälja kapslar är det bara att strö dem på maten, tillsätt dem i din proteinshake eller smoothie. Det är upp till dig.

Vad är i kapslarna?

Våra organkapslar innehåller enbart organ från gräsbetande, frigående kor.

Varför använder ni gelatinkapslar?

Våra kapslar är gjorda av 100 % bovint gelatin. Vi använder detta eftersom det är den kapselform som bryts ner och assimileras lättast i kroppen.

Varför ska jag äta organ?

Kort sagt, superfoods är näringsmässiga kraftpaket och inälvor är de sanna superfoodsen – laddade med viktiga näringsämnen och co-faktorer. Ju mer högkvalitativ animalisk mat vi äter, desto mer biotillgängliga näringsämnen får vi i oss.

Kommer organen från gräsbetande boskap?

Ja, de är 100% gräsbetande.

Många av produkterna innehåller lever. Varför?

Lever är särskilt rik på många mineraler och B-vitaminer som kompletterar de som finns i muskelkött.

Kan barn använda dessa tillskott?

Ja, barn behöver riktigt bra näring och inälvsmat står högst upp på listan. Dosera lite mindre (1-2 kapslar) och strö dem på maten. Vi rekommenderar dock inte att du ger våra tjurtestiklar till barn.

Det är klumpar i kapseln. Vad är det?

Produkterna genomgår en delikat frystorkningsprocess och mals därefter försiktigt. Kornstorleken kommer att skilja sig ganska mycket men den totala mängden i varje kapsel är densamma. Testikeltillskottet är svårt att mala helt eftersom det innehåller sega bitar. Detta kommer att se ut och kännas som små pappersbitar, men det är 100 % testiklar.